ویزای تحصیلی فنلاند

ویزای تحصیلی  فنلاند از نوع مالتی پل شینگن میباشد ، و در ابتدا کارت اقامت موقت دانشجویی صادر میگردد، دقت نماید کارت اقامت شما در فنلاند 1 ساله خواهد بود و تاریخ آن مطابق تاریخ بیمه ای است که قبلا به سفارت ارائه نمودید .

لازم به تذکر است مستقیم کارت اقامت صادر میگردد ، که میتوانید از سفارت فنلاند در ایران دریافت نمابد

لیست مدارک مورد نیاز جهت ارائه به سفارت فنلاند در روز مصاحبه در قسمت ادامه مطالب آمده است

مدارکی که سفارت فنلاند در روز مصاحبه برای تحصیل در فنلاند برای کارت اقامت می خواهد به شرح زیر هست:
1-اصل پذیرش یا پرینت فایل پی دی اف به همراه دو نسخه کپی ان
2-مدرک زبان اصل و دو نسخه کپی
3-بیمه یکساله معتبر از سایت swiss care به مبلغ اعتبار 30000 یورو که باید 219 یورو بخرید و 2 نسخه کپی از ان
4-گذرنامه و 2 نسخه کپی – پیشنهاد می کنم اگر اعتبار گذرنامه شما از تاریخ در خواست ویزا کمتر از 1 سال اعتبار دارد تا ایران هستید تعویض کنید
5-پر کردن فرم های سفارت و 2 نسخه کپی
6-نامه تمکن مالی از بانک به میزان معادل 6,720 EUR و یا بیشتر و 2 نسخه کپی از ان
7-اصل شناسنامه و ترجمه آن و 2 نسخه کپی از ترجمه
8-مبلغ 330 یورو هزینه صدور ویزا که باید نقدا در سفارت بپردازید
9- دو قطعه عکس رنگی 6*4 با زمینه سفید
10- مدارک فارغ التحصیلی فراموش نشه! و یک نسخه ترجمه رسمی ان با مهر دادگستری و خارجه و باز دو نسخه کپی از ان
11- اگه سابقه کار دارید و توی فرم ذکرکرده اید مدارک مربوطه در راستای اثبات رو هم ارائه بدین و 2 نسخه کپی از ان
12-CV: اختیاری ولی بنظر من حتما بیارید 2 نسخه
نکته: بطور خلاصه هر چی در بالا نوشتم باید 1 نسخه اصل و 2 نسخه کپی همراه داشته باشید!

موسسه حقوقی نوباآوران با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری
تهران، بلوارمیرداماد، میدان مادر، خیابان بهروز، کوچه یکم، پلاک۳، واحد۱۵

موبایل

09128875020

شماره های تماس

02126422771– 02126422086

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *