کارشناسی ارشد در فنلاند

شرایط تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد

برای تحصیل در فنلاند درمقطع فوق لیسانس متقاضی باید دارای مدرک لیسانس از دانشگاه سراسری یا لیسانس با معدل ۱۴ به بالا از دانشگاه آزاد را داشته باشد.

در این مقطع کلیه دروس به زبان انگلیسی ارائه می شود و دانشجو موظف به ارائه مدرک زبان (آیلتس ۶٫۵ ) می باشد.

طول دوره تحصیل در فنلاند : دو سال
مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در فنلاند: آیلتس ۶٫۵
هزینه تحصیل در فنلاند: رایگان
زمان شروع تحصیل: سپتامبر
هزینه زندگی یکسال برای تحصیل در فنلاند: ۷۰۰۰ یورو
خوابگاه برای تحصیل در فنلاند: دارد
امکان بورس: سالیانه ۴ تا ۸ هزار یورو (بستگی به شرایط دانشجو)
امکان کار قانونی: ۲۰ تا ۲۴ ساعت در هفته
اقامت پس از تحصیل: دارد
حداقل معدل: ۱۴
شرایط فاصله تحصیلی: ۵ سال

مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد فنلاند:

کپی پاسپورت
۴ قطعه عکس
ترجمه رسمی مدارک دانشگاهی
ترجمه رسمی ریز نمرات دانشگاهی
مدرک بین المللی زبان انگلیسی (IELTS)  نمره ۶ تا ۶٫۵
مدرک بین المللی زبان انگلیسی(TOEFL) نمره ۸۰ به بالا
توصیه نامه اساتید دانشگاهی
اشتغال به کار
انگیزه نامه
رزومه کاری و تحصیلی

شایان ذکر است دانشجویان غیر اروپایی در فنلاند با داشتن ویزای تحصیلی اجازه کار پاره وقت به مدت ۲۴ ساعت در هفته را دارند و همچنین در طول مدت تعطیلات دانشگاهی فنلاند یعنی تعطیلات تابستان و عید کریسمس حق کار تمام وقت را دارند.

همچنین متقاضیان ویزای تحصیلی فنلاند بعد از پایان دوره تحصیل در فنلاند می توانند مدت اعتبار ویزای فنلاند خود را برای ۶ ماه دیگر تمدید کرده و در این مدت در جستجوی کار در فنلاند باشند که این موارد از مزیت های اقامت تحصیلی در کشور فنلاند می باشد.

 

موسسه حقوقی نوباآوران با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری
تهران، بلوارمیرداماد، میدان مادر، خیابان بهروز، کوچه یکم، پلاک۳، واحد۱۵

موبایل

09128875020

شماره های تماس

02126422771– 02126422086

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ki